View Single Post
Staro 20.03.2019., 17:20   #6613
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor robee Pregled postova
Mislim da su omogucili double tap a i onu foru kada ga podignes pa se upali.
Da, nema vise home buttona, bar ne onakvog ko na s8/s9. Postoji opcija single tap za pokazivanje ikone polozaja FP senzora i double tap to wake up, moze se podesiti po zelji. Takodjer postoji i lift to wake... FP senzor je stalno aktivan, znaci moze se stavit prst na poziciju cak i ako je ekran potpuno ugasen, bez obriza na aod. Po meni bi trebali dodati opciju da se FP ikona prikazuje na Aod-u stalno (po zelji) kao sto se to moglo sa home buttonom na s8/s9...

Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
Ekipa kako ste zadovoljni sa radom FPS na S10/10+? I jel ste skinuli zastitnu foliju sa ekrana?
U pocetku je vise hit&miss, kako kad... Moze se reci da radi u 70% slucajeva, ovisno dali dobro pogodis poziciju senzora (bar je kod mene tako). Sad, nakon 5-6 dana je dosta precizniji i bolje pogadja, vjerojatno sam se i moj prst naviknuo na poziciju senzora pa sve to zajedno bolje funkcionira... Posto imam preklopnu masku koristim i face unlock koji je jako brz ali nije tako siguran... Pase mi jer se mob otkljuca prakticki cim otvorim cover, a ako je mracno automatski posvijetli ekran, ako i to ne uspije stavim prst na ekran

Zadnje izmijenjeno od: Sn4k3. 20.03.2019. u 17:32.
Sn4k3 je offline   Reply With Quote