View Single Post
Staro 20.03.2019., 12:45   #2267
Silthrax
Premium
Moj komp

Silthrax's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Pa ima više contenta, a je li kvalitetan?

Prije si morao raditi za neki rezultat, googlati, raidati, tražiti idealne rotacije, farmati, grindati.

Danas ako imaš jednog lika na max levelu, drugoga baciš na max za dan-dva. Izgearaš ga za raid za manje od par dana. Gold teče u potocima, raidovi nemaju više ono što su nekada imali, guildovi se ne znaju, članovi guilda još manje itd.

Igram wow od početka, s prestancima, no igra nikada nije bila u gorem stanju.

Vjeruj mi, nisam neki nostalgirač, niti smatram da je igra nekada bila bolja nego što je sada, volim novije igre, volim bolju grafu, ali budi realan, igra dosadi za nekoliko tjedana, prilagođena je klincima i to je to.
Pa moras i sada raditi za neki rezultat, raid leader sam guilda koji je trenutacno 1500 u svijetu, nista posebno ali eto imamo volju za Cutting Edge dobiti ovaj tier jer smo prosli bili nadomak.

Koliko ljudi nema pojma kako DPSati je smjesno, toliko guidova po netu i opet isto ljudi failaju. Ako raidas flaskovi potovi i rune za jedan dan raidanja te ispadnu negdje 15k golda. Ja nemam pojma kako ljudi nabavljaju takve pare ako ne grindaju ili farmatju matse. Svi se bune na pare sada i znam puno njih koji kupuju gold da mogu financirati raidanje.

Za max lvl je istina ali nagirati lika za raid da bi mogao raditi mythic raid content poslije prva dva tri mythic bossa sigurno nije dan dva i treba puno duze. Ne znam za clanove guildova tvoje i kako je tebi bilo ali nasi clanovi se dobro znaju i discord pomaze da se stvori community oko guilda i ljudi komuniciraju i dok nisu u igri a i igraju se i druge igre van WoWa. Isto tako ja znam vecinu raid leadera i GMova na mom serveru koji su isti ili slican raid progress kao i mi te s njima komuniciram.

Jedino sto mi se od svega ne svida je class pruning koji su proveli i mislim da su previse skillova izbacili, trebali su to ostaviti. I ne svida mi se kako balansiraju M+ tj. ne balansiraju uopce.

A o raidovima i mehanikama bossova u starijim raidovima i sada je smijesno za pricati. Puno zabavniji su raidovi sada i taj content je daleko napredovao.
Silthrax je offline   Reply With Quote