Tema: Let Go
View Single Post
Staro 19.03.2019., 10:21   #7
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Moje iskustvo je sljedeće. Dodam stol za PC na Let Go, dajem ga free. Prvo se nitko ne javlja, pa se javi neka starija gospođa da će određeni dan doći po njega oko 17h popodne. Ja ju čekam, ona dođe s drugom gospođom (obje preko 60 godina) ja pitam koji auto imaju da im pomognem unjeti u auto, one kažu da nemaju auto nego da će ga nositi... Na kraju odustale, jer su 3km od mene doma bile Čak sam razmišljao da im ja odfuram, ali ne stane ni u moj auto.

Dolazi druga gospođa po njega, sama, s Yugićem, ne stane u auto, i ona odustane.

Na kraju dolazi mladi par po njega, novi Multivan kombi, tata ih vani čeka u kombiju, spika, lijevo, desno, upravo su stigli s Octoberfesta, potrošili brdo para, pa im je ovaj stol super došao, ne moraju se trošiti. Vidim po njima da imaju love, od obuće, mobitela, novi kombi itd. I šlag na tortu, taj dan se skupljao stari papir pred zgradom, otvaram kombi da im pomognem ubaciti stol u kombi, kad ono puni kombi NAŠEG papira

Htio sam ga pokloniti nekome kome fakat treba i ne može si ga priuštiti, ali 3 tjedna ni'ko po njega ne želi doći.

Eto, moje iskustvo
Mommistake je offline   Reply With Quote