Evo, da se pohvalim svojom najnovijom akvizicijom - kupila sam ljubičasti S9+! Neotvoreni s Njuškala je koštao 3200 kn, mislim da sam baš dobro prošla.
Već sam ga upogonila i fantastičan je. Dosad sam imala S7 Edge koji je također fantastičan, ali ovaj je ipak za koji nivo bolji. Ne mogu sad izdvojiti neke velike promjene, no ekran mi je uočljivo ljepši i svjetiji, kamera daje oštrije, ljepše slike, pogotovo noću, mob je divan s tim mini bezelima.
Još se moram naviknuti na veličinu i položaj fingerprint scannera, ali mislim da ćemo se dugo i sretno družiti.
Inače, nisam nikad imala nijedan Android osim Samsunga, prvi mi je bio S+ prije sto godina i pamtim ga kao najdraži mobitel dosad. Imala sam ga godinama, rootala sam ga, isprobavala kojekakve ROM-ove i kernele, bila aktivna na XDA forumu, svašta smo prošli zajedno. Umro je kako je i živio, uvijek dostojanstven i vrijedan - pao mi je u more dok sam fotkala dupine.
Poslije sam imala S3, pa neki službeni Note, čak sam jedno vrijeme prešla i na iPhone, ali eto, prva ljubav zaborava nema. Baš se radujem čačkanju i namještanju!