Citiraj:
Autor Lewis
Cestite Bottasu, savrseno odvozeno.
Ono sto je tuzno je da je bilo samo 6 bolida u istom krugu ( s tim da je Bottas popustio dva kruga da bi uhvaito jedan brzi a bio je na cilju samo 1.5 sec iza Magnusena tako da je vozio konstanti pace i njega bi maznuo za krug pa bi bilo samo 5 u istom krugu).
Ono sto mi nije jasno je da sa svim tim promjenama krila i pojednostavljivanjem i jacim DRSom ove godine (vece krilo, veci drag) nema bas pretjecanja ? Ok, staza je uska i losa ali onaj vlakic oko Kimia je bio 15 krugova i niko nista nije uspio, Lando je trebao 6-7 krugova da prestigne AG-a i to jedva na DRS bez obzira na novije gume. Nakon sto je Lando zaronio sa paceom (sta se dogodilo ?) Perez ga je stizao 1-1.2 sec po krugu i onda vozio 10+ krugova iza njega na pola sekunde bez da ga uspije preteci a Kimmi je odmaglio skoro 40 se ispred Landa. Znaci Lando je bio super spor (da nije i drugi Renault motor prdnuo ili su zavrnuli pipu da ne riskiraju?) i Perez ga nemoze obici, WTF ?
Ista stvar Gasly na novim gumam se nemoze izborit sa Kvyatom na starijim i tvrdjim gumama ?
RB je dobar ali nevidim ja da su oni tu nesto bolji nego prosle godine (i tada su bili dobri na tim uskim/sporijim stazama) kolko je Ferrari podbacio u utrci pa se sad cini kao daje Honda napravila neki veliki napredak, RB ima odlicnu sasiju i to je to jer da su tolko dobri onda bi Gasly lako rjesio proslogodisnji RB bolid (Kvyat  ).....
Nadam se da je to samo zbog konfiguracije staze (koja je uska i slicna gradskim utrkama) jer sa svim tim milionima potrosenim na razvoj novihj jednostavnih krila koji omogucavaju "lakse preticanje" nismo se bas nauzivali pretjecanja ovu trku ?
Sto se tice Ferarria neznam zasto nisu LecLercu dali sansu s novim gumama da napravi fastest lap kad ga vec nisu dopustili ispred Vettela , barem bi izgledalo "njeznije" ??
Sve u svemu napokon je pocelo i svidjelo mi se kako se Valteri zainteresiro da hoce najbolji krug bez obzira na rizik odvrtanja motora   .
|
Valterijev izlet u rally vode i igranje zmire sa vukovima je izgleda dalo rezultata. Neka ostane ovako pribran i hrabar, i bit ce nesto.
ove price da je leclerc brzi, bla bla, pa dobro bilo je ocito iz aviona da vetelov bolid je u nekom limp modeu, pa nije odjednom postao sekundu sporiji od leklera.
Citiraj:
Autor Max_Damage
Ferrari wtf se dogodilo? Primjetil sam na onboard of Ferrarija da kad dođu do 7 brzine kao da okretaji stanu, možda stvarno nekaj ne štima s motorom kako se nešto šuška...
Ovi na Sky pričaju kako je utrka bila fenomenalna, ja skoro zaspal. Jedino je dobro što sad svi razmišljaju o fastest lapu...
Btw Brko, kaj nije firung a ne pirung?
Sent from Carmageddon
|
dobro skyevci su totalno retardirani, naucio sam ignorirati Brandlovo trabunanje, Merc moze biti zadnji oni ce naci opravdanje i pozitivu.
Ali samo se nadam da je onaj indijac sto je bio u live prijenosu samo danasnju utrku sudjelovao. Valja gluposti, i uz to ima teski india naglasak.
KO je danas falio u prijenosu? Crofty? Ili, ne znam im imena.
najveci fail danas je renault, em odustajanje Riciarda, em zapaljen mclaren.
Mislim da se u renaultu cesu po glavi "Qu'est ce qui ne s'est pas bien passé"