Divota, jednostavno divota
Kad se sjetim koliko je galame od istih bilo lani u Rusiji, sad je ovo najnormalnija stvar u svemiru. "Naši vozači se utrkuju, oni nisu butleri"
A prije samo nekoliko dana, valjda kad se mislilo da je Mečka sekundu iza, a ne sekundu ispred, priča je bila
"malo" drugačija.

Još k tome da dodamo kako i sami vozači podupiru šefa i kažu
"ma ja, u čaršiji smo se dogovorili da se slobodno napadamo".
Dok s druge strane, čiča Ross je odmah rekao
"zaboravite te priče o free fightu".
Da je Maurizio ostao, koji mi je jedini odličan lik kojeg je Ferkan imao na kormilu momčadi nakon dugo vremena, vjerojatno bi dozvolio da Leclerc napravi clean overtake. A ovaj Matija je pizdun i lažov očito kao i Todt i onaj Domenicalli iz ere Alonsa

Eto, sad mi je lakše. I dalje ću navijati za Leclerca i hajlajtat ću svaki puta kad si god Ferrarijev menađment skoči u usta. Prva utrka i već trostruki salto mortale u čvalje
Momak je bio brži skoro sekundu po krugu od ovog isluženog sporog njemačkog panja ali jebiga. Bude "mesija" još sezonu dve gljivio po mjestima viceprvaka ili 3-4 mjesta pa će valjda na njegovo mjesto netko tko to više zaslužuje.
Nažalost, niz Irvine, Rubens, Massimo, Kimi se nastavlja sa Leclercom...
Edit:
https://www.autosport.com/f1/news/14...-behind-vettel
Jeste Matija. Vjerujemo ti Matija. Za prvo mjesto bi ih pustio da se bore ali za 4.mjesto nisi htio riskirati Matija. Točno Matija. Hvala na objašnjenju Matija. Već smo počeli sumjati da imaš TO rano u sezoni Matija. I da, bravo Matija.