View Single Post
Staro 17.03.2019., 09:23   #4439
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Meni se za te pare ne bi dalo zafrkavati s promjenom brenda i mozebitnim rizikom da mi kamera nece odgovarati u uvjetima u kojima je koristim, da cu dobiti drukcije fotke po defaultu, pogotovo ako nisam siguran kakav je output iz prve ruke. Mozda ti se ne svide prirodnije boje, drukciji white balance, postprocessing i sl... Nadalje, drukciji UI, filozofija OS-a, neki featurei koji ce ti mozda faliti i sl.

Nakon Nexusa 6P sam presao naslijepo na ajfon 7 u kojeg se svi kunu u kameru, a meni je prilicno losa bila, nisam nikako dobivao ono sto sam ocekivao i otisao je za 7 dana dalje.

S7 sam uzeo nakon dosta citanja i imao sam ga mogucnost probati uzivo. To je bilo to, referentna tocka.

Kasnije sam probao kratko S9, usporedjivao sa S7, to je to po pitanju kamere, tu i tamo je poboljsano al nisam cjepidlaka pa mi to izgleda sve slicno. Bitno da daje output koji mi se prije svidjao.

Sad imam N9 i dobivam samo malo vise opcija i malo bolje fotke u odredjenim uvjetima naspram S7. Ja prezadovoljan.

Ako si sretna s outputom fotki na S7E, ne vidim prepreku da odes na S9 generaciju, pogotovo ako imas naglasak na kameri. Afaik GCam portova ima za sve sammyje