Upravo završio igru i dobio good ending. Igra je fenomenalna, baš sam se uživio u njen svijet. Mogli bi reći da je igra "immersive"

. Pustinja je definitivno najslabija točka igre, po meni, previše razrijedi gameplay jer se od story driven FPS-a vrlo lako pretvori u skupljaj upitnike FPS tipa FarShit. Istina, sam odlučuješ oćeš ili nećeš istraživati ali ja ne mogu gledati te upitnike po mapi i jednostavno moram otići i vidjeti što se to krije iza njega.
Igrao sam na ranger hardcore sa minimalnim UI-em i nije uopće zahtjevno. Checkpoints znaju biti problem ali stvarno rijetko, bugova nisam vidio osim jedne lebdeće kape i jednog kostura koji je stajao ko Isus.
Što se tiče ostalih levela, Taiga je super ali je šteta što se kroz nju forsira stealth po noći (barem za good ending), Malo me je to ubilo u pojam jer je stvarno lijep level. Dead City je prva liga i šteta što je kratak... Nadao sam se da će biti malo više istraživanja po njegovim ruševinama.
Kraj mi je malo mlak i nije me ostavio zamišljenim ko LL i 2033 ali svejedno je dobar. Ova igra će se još 2-3 puta odigrati jer to i zaslužuje. Igra je jednostavno vrh!