Citiraj:
Autor Lewis
Tolko da sam se ustao u 5:45 da gledam P3 pa onda Quale  .
Sad se vidi kolko je Merc skrivao/Sandbagao cjelo vrijeme, fino su "navukli" Ferrari da misle da su ubrzi (i hrpu onih samozvnaih strucnjaka koji su komentirali po Skyu i raznim analizama kako je Mercedes vjerojatno treci tj. iza RedBula..)
Ono sto me veseli je da Lando u svom debiu u McLarenu je 8mi (nisma mislio da mogu dobacit Q3), ispred Kimia i Ricciarda tako da odlicno za McL (steta za Sainza kojeg je Kubica zeznuo u Q1 pa je ispao)
P.S.
Jedan dobar clanak za procitat u vezi ovogodisnje Aerodinamike za usporedbu Ferarri vs Merc (postan prije Qualifikacija tako da nije "general poslije bitke" style  )
http://www.gptoday.com/full_story/vi...into_a_corner/
|
potpis
ja od ove sezone uz renfault navijam i za HAAS, ali kao tim, Grosjean mi je ok oduvijek bio, Magnussen je malo tambura, ali kao tim,
kapa do poda.
sa 200 ljudi i bez vlastite proizvodnje sasije, oni se uspijevaju uredno ugurati u top 6-7
to je u f1 ravno cudu. A geldaj ko je iza njih i sa kakvim budzetima raspolazu.
Lani su bili 4 i 5 u kvalama
Mercedes maknuo zavjese i opleo onako kako znaju. Ovo do sada je bilo takvo navlacenje da to nisu istine
i dobro je neko napisao, ako je Bottas toliko ispred vetela i leclerca, onda je sve jasno.
sutra predvidjam krs i lom na startu, milion posto. Vetel i Verstappen ucesnici, ne nuzno tim redosljedom. Samo je pitanje koga ce pokupit sa sobom.
Jedino mi renault kiksao, slabo je ovo do sada.
Bravo za rookia Norrisa