View Single Post
Staro 16.03.2019., 09:49   #350
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Znači, probudim se, obavim jutarnje rituale, popričam sa ukućanima, doručak i rekoh forum da vidim.

Uzmem mobitel, logiram se u tapatalk i nekakva voda mi krene kapat iz mobitela. Momentalno se sjetim "kvalifikacije su bile rano jutro, sigurno suze iz F1 teme cure iz moba"

Zejebanciju na stranu, tako je kako je. Mene ipak najviše veseli napredak McLarena. Da Sainz nije usro kako je usro, oba bi bila u Q3. Malom Norrisu svaka čast. Očito je da je bolid napredovao u odnosu na lani. Sekunda i pol iza qualy dominantnog Merca je job well done preko zime.

Daleko je još bilo kakav kraj. Još 20 kvalifikacija i 21 utrka pred nama. Kaj nije lani isto bilo na qualy +0.7 pa znamo kako je utrka završila.

Neću reći da je bilo za očekivati da je Merc i dalje ispred, no više me čude ljudi koji godinama prate f1 (ne mislim na nikoga ovdje nego na "novinare" i urednike "portala") koji su sipali tvrdnje da Merc nema više kako unaprijediti auto i da jednostavno ne mogu biti brži nego što jesu te da je pad neminovan. Hrabro za izjaviti. Rijetko se ikada dogodilo da je neka momčad detronizirana bez nekog veeeelikog mješanja karata. Sve ovo još od ulaska Turbo motora je lickanje i pickanje pravila. I naravno sa top cats ostaju top cats. Zar je stvarno netko mislio da će Ferrari naći sekundu, a Mečka ostati na mjestu ili otići u rikverc? 0.1s napretka košta cca 100 milja nečega u razvoju bolida.

A sandbagging je bio kakav je bio jer su valjda svi bili u strahu rasplamsavanja ponovnih govorancija o izlasku iz sporta. Ono što se broji je sutra tako da...

Sent from Usreo Mobara

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 16.03.2019. u 09:59.
Brko je offline