View Single Post
Staro 15.03.2019., 04:48   #4426
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
sorry evo

https://www.ebay.com/itm/Brand-New-H...HdipSYuLvGZsoA

i opet ce ispast oko 300-320US sve skupa
2000-2100 kn
mislim da je to sasvim korektna cijena za odlican telefon
i opet, i zbog ovakvih stvari MRZIM jebeni ebay.
dosao mob danas, iako je oglas da je uredjaj International model, i da je BRAND NEW, odmah sam primijetio da su prorezani oni factory seals na kutiji. no ok, unutra sve doslovno novo i ne dirano.
stavim ga na punjac, upalim, i imam sto vidit. Prvo najprije se boota na spanjolskom.. tu mi se odmah upalio ALarm No.1
ok prebacim na eng.... jedini drugi jezik za izbor. NIjedan drugi NEMA
boota se... kad ono, neki cudni Start screen sa nekim custom hebenim romom, sa hrpu nekih Claro aplikacija!! Cak ni google ne izbaciva nista pametno oko toga....
jao kako sam divlji sad. Poslao poruku selleru, a sve se mislim da odmah posaljem zahtjev ebayu za povrat love ili da dignem na paypalu.

i da, uopce se nece spojit na mrezu, daljnjim kopanjem skuzim da pod Model name pise U11 pZC500, sto googlanjem dovodi do toga da je to Sprint verzija telefona. A oni imaju ako pamtim neke drugacije frekvencije ili tako neki K.

ujedno, dosao je sa 7.1. softwareom, i govori da nema updatea... a Oreo na mom starom vec valjda godinu dana.

ciganiiiiii jaooooooo a pod oglasom pise, international model, model name U11, ni spomena o sprintu, custom softwareu i slicno.

rant OFF

Zadnje izmijenjeno od: Gabre. 15.03.2019. u 05:17.
Gabre je offline   Reply With Quote