Evo ja već 2 tjedna čekam na povrat novca u Linksu, zvučna kartica poslana na servis gdje je utvrđena neispravnost, nakon također preko 2 tjedna što je bila kod njih. Ponudili mi povrat love ili zamjenu na nešto drugu jer takvih zvučnih nemaju na lageru, iako na webshopu stoji da ih ima (Asus Xonar DGX). Ja izabrao povrat love i evo sutra će biti 2 tjedna kako čekam, a rečeno mi je u poslovnici, isto kao i putem maila da će biti kroz koji dan. Javio se neki dan mailom, na što su mi odgovorili da moraju provjeriti sa knjigovodstvom ša će se javiti, i provjeravaju još uvijek (3 dana već). Danas odem opet do poslovnice i lik mi isto kaže da mora provjerit s knjigvodstvom, ali ne može telefonski nego pismenim putem i da će mi javiti danas , u što nekako sumnjam jer mu je radno vrijeme do 15 sati ako se ne varam.Ako do sutra ne bude pomaka kontam slati dopis Mingo-u i Potrošačkom forumu, naravno uz prethodno najavljivanje gospodi u linsku što ću napraviti. Riječ je o 300 kn povarata, a ne o 3 milijuna i treba im ukupno sa servisom i povratom preko mjesec dana da riješe slučaj, a pitanje hoće li ga uopće riješiti jer mi ovo ne uljeva povjerenje. Krajnje neprofesionalno i kontam da ću ih od sad pa nadalje izbjegavati, iako nikakvih problema do sada s njima,a dosta sam stvari uzeo tamo.
EDIT: Nisam mogao izdržati i poslao im mail, a ukoliko ne dobijem odgovor odoh sutra opet do poslovnice, a nakon toga zovem Potrošački forum i šaljem dopis u Mingo. Nije stvar ni love ni ničeg, samo principa!