Citiraj:
Autor Željac
eto, i ja vam vozacima nekad jebem majku, ali vas u sustini sve volim. I pazite na mene, sebe i sve okolo.
|
Evo jedan primjer i za te, negdje u okvirima toga što si spominjao.
Dakle, vozim 60 i idem prema pješačkom prijelazu u ne pretjerano naseljenom području. U biti, pješački je ondje zbog autobusa koji stane s desne strane pa da ljudi mogu preći na drugu stranu. Njih 5 dnevno. Inače nema tamo ni trotoara i na tom potezu je jako malo pješaka jer a) nemaju kamo b) nezgodno je.
Naravno da je s te desne strane drvored tako da se ljude ni ne vidi ako ne vire na cestu. Kada sam bio nekih 20ak metara od pješačkog lik se iz drvoreda propne prema cesti (jebeš mi mater ako se majmun nije skrivao iz stabla) i maše rukama na način na koji bi ti netko mahao da je nekakva pizdarija u pitanju. Ja počnem kočiti, pokušavam skužiti šta se dešava, da sam naglije kočio netko bi me možda i naguzio. Prođem pješački i gledam kako mi tip pokazuje srednji prst.
Po prirodi sam relativno mirna osoba i u tom sam momentu više razmišljao o beskonačnosti ljudske gluposti, ali bi li bilo pretjerano okrenut auto i makar pokušat zgazit tog degena? Mislim da ne.