View Single Post
Staro 11.03.2019., 07:32   #5355
cyrus
Registered User
Moj komp

cyrus's Avatar

Datum registracije: Feb 2016
Citiraj:
Autor cyrus Pregled postova
Ekipa imam problem. Imam kući Nexbox A95X, android na njemu instaliran, kodi, sve updateano. Nekad skinem koji torrent sa Cattorrentom. Od jučer prekjučer mi šteka wifi... pratio sam torrente kako se skidaju i baš svako npr minut dva bi wifi prekinuo, pa se oporavio. Nisam nikakve promjene na boxu radio u zadnje vrijeme, jedino šta mi pada na pamet je vijest o onim hakiranim repositoryjima nesto u zadnje vrijeme, ali ne vidim kako bi to utjecalo. Znam da ovom boxu nije wifi najsretniji, nekad se sam prekine, ali ovo nije to. Baš svako par minuta šteka. Spajam se na njega i teamviewerom, iako mi piše da je online, ne mogu se spojit nikako.

UPDATE: cattorenta vise nema na google play, pa sam ga uninstalirao. Činilo se sve ok. Instalirao sam Flud i dodao par torrenta (folder za torrente je na sd kartici) i opet mi se disconnectalo sa teamviewera. Možda je problem nestao a možda je i dalje prisutan kad god skidam torrente.

Sve radi dobro dok ne torrentam. Instalirao sam Flud, evo box radio od jučer stalno bez prekida wifi-ja. Čim san dodao torrent preko magnet linka, odmah sam izgubio wifi konekciju. Je li netko na forumu imao problema sa torrentingom?

P.S. Primjetio sam u zadnje vrijeme da kopiranje fajlova na SD karticu u boxu radi dosta dosta sporije. Pošto sam za download folder Flud-a stavio root od sd kartice, možda je to problem. Iako nema to veze s wifijem...
cyrus je offline