Tema: Metro Exodus
View Single Post
Staro 10.03.2019., 20:02   #900
Tajl3r
Dobro je sve.
Moj komp

Tajl3r's Avatar

Datum registracije: Sep 2012

Ai je retardiran na normalnoj a i hard tezini,hit reg je komedija tri metka vojniku u glavinu i padaju realno zar ne,
od monstera kojih ima dosta ne dobivas nikakav loot bzvz i konstantno se sponaju i nemaju smisla.
Dalje tako su jadni da nisu ni fov slider stavili u igru ,konzole im pojele mozak!
Mis takoder lag kao da gamepadom igras a
konstantno zapinjanje za svaki kamencic je iritantno da se dode rigat i unistall a i jos
onaj los voice acting polomljeni uff...

Ali ok normalno ,
nekom je dobra nekom nije i gotovo ali da ima mana ima ih ima.
-->
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Mehanika igre, kao i zapinjanja i slični bugovi me ne diraju. Mislim, imam tisuće sati na Stalkerima. Ako tamo nisam naučio što znači BUG ili GLITCH u igri, onda me sigurno neće smetati što se jednom u igri truplo bandita odbije od zida i završi 10 metara dalje i uzbuni ekipu. Quick load, bože moj
A daj brko pricas o xray enginu svi znamo koje je to govno mada je igra ka igra najbolja ikad :>
2019 je ok nije problem u bagu jednom ili dva ali kad ja moram kopat po cfg da mogu odigrat igru kako spada onda stvarno.
Neki ne citaju prijasnje postove vec upadaju kao padobranci i onda se opet ponavlja ista prica .
Spominjano je niz toga vezanog za sam gameplay .

Ai je retardiran na normalnoj a i hard tezini,hit reg je komedija tri metka vojniku u glavinu i padaju realno zar ne,
od monstera kojih ima dosta ne dobivas nikakav loot bzvz i konstantno se sponaju i nemaju smisla.
Dalje tako su jadni da nisu ni fov slider stavili u igru ,konzole im pojele mozak!
Mis takoder lag kao da gamepadom igras a
konstantno zapinjanje za svaki kamencic je iritantno da se dode rigat i unistall a i jos
onaj los voice acting polomljeni uff...

Ali ok normalno ,
nekom je dobra nekom nije i gotovo ali da ima mana ima ih ima.

Zadnje izmijenjeno od: Tajl3r. 10.03.2019. u 23:45.
Tajl3r je offline   Reply With Quote