Tema: Metro Exodus
View Single Post
Staro 10.03.2019., 17:24   #895
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor IHrvojeI Pregled postova
@Brko to spikanje i druženje, čak i prisluškivanje osim "imerzije" nose moral pointse. 😁
Da, one osobne, ali ne one iz igre

Citiraj:
Autor John Creasy Pregled postova
bože me sačuvaj.. omašio si cijeli fudbal.. mene samo zanima tko je u pravu, oni što kažu da igra ne valja ili oni koji kažu da valja.. s obzirom da se od početka pljuvalo naveliko po ovom AAA naslovu, sad odjednom dolaze ovakvi komentari poput tvog s imerzijama i blaženim stanjem nakon igranja ovog remek djela..
Tko je u pravu? Svatko je u pravu za sebe. Mislim da smo svi odrasli i da nam ne treba netko reći "nemoj to igrati, smeće je" ili "obavezno igraj jer je to jedna od najboljih igara ikada".

Mehanika igre, kao i zapinjanja i slični bugovi me ne diraju. Mislim, imam tisuće sati na Stalkerima. Ako tamo nisam naučio što znači BUG ili GLITCH u igri, onda me sigurno neće smetati što se jednom u igri truplo bandita odbije od zida i završi 10 metara dalje i uzbuni ekipu. Quick load, bože moj

Moj komentar je moj osobni komentar, ono za što forum i služi - razmjena iskustva. Nisam ništa pisao sa ciljem da nekoga u nešto uvjeravam da je dobro. Neki uvaženi kolege su iznijeli svoje argumente zašto im je igra odron ili jedva prosječna, a ja svoje zašto je igra ravna remekdjelu.

A ti fino odgiraj pa donesi zaključak sam i budeš vidio tko je od nas "u pravu" to je jedino što ti mogu ponuditi, ali da ću te uvjeravati i pričati da ovi seru kvake, neću.

Citiraj:
Autor John Creasy Pregled postova
ee o ovom pričam.. prije par dana igra smeće najžešće i to u očima ljudi koji su poznati kao gejmeri na ovom forumu i koji znaju ocijenit igru, do ovog sad kako je igra super mega duper.. kako sad to? šta se promijenilo?

gdje je nestao loš voice acting, zapinjanje za nevidljive zidove, levitirajući objekti?
Kao što rekoh, netko jako pazi na to, netko ne. Dok ne trga mehaniku igre i ne kreša ju na destop, ništa što neće biti popeglano. 99% ljudi ovdje ima ili je imali videotekarsku 1.0.0.0 verziju. A do sada je već poprilično patcheva izašlo, tako da donositi završi sud o tome bez ijednog patcha je malo bezveze. Kad se sjetim samo Shadow Of Chernobyl kakav je bio do 4. ili 5. patcha... pa se dan danas o toj igri priča sa strahopoštovanjem

Citiraj:
Autor gunther Pregled postova
Prvenstveno se pljuvalo radi stvari koje nisu vezane uz samu igru
Da, zbog Steama najviše. I još uvijek me to smeta jer sam sada mogao nateravati ačivmente

Citiraj:
Autor IHrvojeI Pregled postova
Igra je zakon, malo gruba oko rubova ali svejedno zakon. Osjeti se taj eurojank ali ne baš toliko koliko u prethodnim igrama. Definitivno je mustplay.
Možete pogledati kako izgledaju igre od studija koji imaju 10x više resursa i financija od 4A Games i kako prolaze u ocjenama i što im je bitno (govorim za PC). Samo MP i mikrotransakcije da bi se još više lova upumpala. Metro je napravljen isključivo za SP igrače. Kad bude para jednog dana, kao recimo UbiDrek, možda i voice acting bude bolji. Ovako slušamo 6 likova kroz sve STALKER/Metro igre meni se to na neki način i dopada jer znam tko je kojeg lika castao A mnogi ti actori su davali glasove i u Call of Duty, World in Conflict i hrpu drugih igara, pogotovo Mark Ivanir (Pavel u LL, Krest u Exdosusu, Malashenko u World in Conflict...).

Jedino im zamjeram to sa Steamom, no ako im to financijski pomogne za mogući nastavak za opet 5-6 godina, neka ga je i to
Brko je offline   Reply With Quote