View Single Post
Staro 10.03.2019., 15:56   #510
Morpheous
Premium

Morpheous's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor slavonac90 Pregled postova
Gledao sam links, tamo je 500, ali sada sam prelistao forum detaljnije i vidio da ih mall ima za 320 kn, dobra cijena stvarno, vjerojatno taj i uzmem. Što još dolazi u obzir? može i jeftinije jer mi treba za pes i mortal kombat kada ekipa dođe, imam ds 4 koji mi je odličan, ali treba mi još jedan, vidim da dosta ekipe hvali Speedlink Torid,a cijena mu je više nego prihvatljiva.

Ja sam imao Torid nešto više od godinu dana, pa evo čisto za informaciju ako razmišljaš i o njemu. Baterija je za moje potrebe dovoljno dugo držala - ako se dobro sjećam, gamepadov crveni krug s prednje strane počne signalizirati kada je prazna. Bežična konekcija radi bez problema i vrlo je udoban za korištenje onima kojima paše xbox gamepad jer je skoro identična kopija njegove ergonomije s dodatkom gumenih dijelova koji su fantastični. Kasnije sam ga prodao jer jednostavno više volim miš i tipkovnicu. Nema cheap osjećaj kada ga koristiš. Može se koristiti i dok je spojen na kabel, pa se istovremeno puni, ali ako se dobro sjećam specifikacija čak i u tom modu i dalje radi bežično jer mu je to jedini način komunikacije. Ono što mi je falilo su stražnji analogni triggeri - ima klasične digitalne koji ne detektiraju razinu pritiska već samo on/off pritisak.