View Single Post
Staro 09.03.2019., 22:38   #6521
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Nakon ovih par priča o što uspješnim što neuspješnim izmjenama baterije na Galaxy S7, i sam sam u dvojbi "treba ili ne treba". Phone info sam deinstalirao, nekako sam privrženiji AccuBattery appu kojeg sam i kupio na nekoj akciji (mislim da je 7 kuna bila ili tako nešto).

Prvo, baterija kaže da je na 76% iliti 2291 mAh od 3000 nekada.

Ovaj špan punjenja trajao je cca 28 sati, ali s time da je mobitel cijelo vrijeme bio na WiFi-u, nije korišten 3G ili LTE data. Rezultati su za trogodišnjaka i dalje jako jako dobri.
Režim rada je fixed brightness na 50%, push notification Aqua Mail za 6 mailova, Viber, Whatsapp, Tapatalk, Firefox sa sync accountom te standardni pozivi i poruke preko mreže. Opet ponavljam, ne koristim fejzbuke, instagrame i slične aplikacije.

SoT: preko 6 sati:

Tijekom radnog dana, na poslu budem cca 9 sati, +45 minuta , -20 minuta, imam LTE ali je uvijek "na pola" po prikazu. To ga fino izmori i izvuče bateriju, čak i kad ga ne diram, cucla cca 1,5-2% po satu i nema šanse SoT natjerati na više od 5 sati, 4 i pol sata bude onako nekakav prosjek i standard.

Stvarno nije loše za 3-godišnjaka. A još k tome da dodam kako UVIJEK punim bateriju od 1-3% do 100% i često preko noći, rezultati su zadovoljavajući. Čak i kad gledam neke screenshotove sa početka karijere tamo sad već davne 2016, to je sve tu unutar 10%, ako govorimo o WiFi-u. Jedino gdje se vidi tih "24%" razlike je svakako to kad je na LTE podatkovnoj mreži.
Brko je offline   Reply With Quote