View Single Post
Staro 09.03.2019., 19:15   #1710
Sinac
...samo te gledam...
Moj komp

Sinac's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
Sinac - gledao sam i G910 ali mi nepasu tipkovnice koje imaju ista ispred CTRL-sift tipki na lijevoj strani posot mi CTRL+ALT+Shift sluze za navigaciju i shortcute pa mi lijevo nepashu macro tipke . Imam G510 eno je stoji u ormaru 5-6 godina iz tog razloga sto ni nakon dva mjeseca nisam uspio da se naviknem da mi te tipke ne smetaju pa su mi te lijevo tipke bile isto isprogrmairane da gliem CTRL i Shift jer sam konstanto "zapinjao" u njih .

Ja bi i dalje najradije Roccat Vulcan 100/120 ali nije mi se dalo zezati sa narudzbom izvana jer niko mi nije znao potvrdit oce biti UK, De ili USA layou posto svi stavljaju mixane slike na svoje strnaice pa bude na istom proizvodu slika sa malim i velikim enterom . Nasao sma firmu koja gravira tipke u ZG i nije ni skupo ali nisam vise imao vremena cekati ponovo narudzbu pa sam za sad se zadovoljan sa DK 5Q dok slijedeci put opet ne zagrizem i krenem u potragu za Vulcanom .
Vjeruj mi da čekam da se pojavi tipkovnica na kojoj korisnik može sam složiti svoj layout. Pri tome mislim i na raspored tipki na sa samoj tipkovnici kao i na poziciju tipki koja ne bi bila vezana standardnim konektorima, recimo tako da si korisnik može odmaknuti krajnju lijevu kolonu tipki gdje su CTRL, shift, TAB...
Sinac je online   Reply With Quote