View Single Post
Staro 09.03.2019., 17:55   #4415
Xenon
Banned

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Pogledaj A7. Nokia brza, A7 bolji
Citiraj:
Autor Xenon Pregled postova
A ne znam A8 otpada jer ga više nemaju. Nokia mi se sviđa dizajnom i veličinom al malo mi je skupa za ono kaj daje. A7 mi je prevelik. Na testu su rekli da nokia ima neke lagove.

Ne znam možda da pričekam P30 Lite ...
Uzeo sam na kraju A8. Slučajno sam naišao u jedan od Tele2 centra i imali su još par komada.

Uglavnom, telefon je ok, vide se odlike višeg ranga izgleda premium i moćno. Ekran standardno S.AMOLED sa gorilla glassom po meni glavna prednost, kamera isto dobra ali sve ostalo onak naspram Huawei-a mi nije neš. Mislim da slijedeći telefon neće više biti Samsung već Huawei koji je više user friendly.

Samsung je po meni dosta spor kad zoveš nekoga i sl. Tu je Huawei bolji, vrti android 8 i po pokretanju aplikacija, radu nije ništa brži od P10 lite, možda zeru u nekim situacijama ali to je zanemarivo. Isto tako wifi na samsungu je koma naspram Huaweiovoga ... upola slabiji (Huawei skida 95/100 dok samsung jedva 42-43/100). Fingerprint isto dosta manji pa je otežano skeniranje prsta, dodavanje novih račun i sinkronizacija sa outlookom ne radi ... to do sad nisam uspio riješit. I tako neke stvari koje bi u tom segmentu trebale biti bolje ili radit bez ikakvih poteškoća ne rade ili su lošije. To od Sasmunga nisam očekivao bar prema tržišnom statusu.

Telefon kao telefon je ok. Ali to je po meni više šminka nego ono što zapravo nudi/daje. Početna cijena koja je bila za taj model je bila stvarno prevelika ali pošto sam ga praktički dobio za 1500-1600 kn ne mogu se žalit.

Telefon je u globalu bolji od P10 lite ali ne previše. Kao što rekoh više ide na kartu nekog premium dojma nego što to zapravo je. Bar što se tiče samog rada uređaja.
Potvrđeno je da će dobit Android Pie pa se nadam da će ga po tome pitanju bolje ispeglat ...
Xenon je offline   Reply With Quote