View Single Post
Staro 09.03.2019., 17:37   #1708
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
Lol, sto si se nasao prozvanim, samo pitam prednost takve tipkulje, ili da idem radje googlat?

Ja imam svoje mišljenje o takvim ekstremima, ali cu ga zadrzat za sebe.
Nisam se nasao prozvanim nego kolko vidim dosta cest tako nastupas "s visoka" u vecini rasprava/tema, uopce nisi lijepo i zainteresirano pitao zbog cega je ta tipkovnica drugacija posebna nekogo si krenuo "đonom" i sprdnjom oko igara na tipkovnici kao jel cijena dize skill u igrama itd... itd...

Da te stvarno znaimalo pogledao bi recimo koji vide o Q5:
https://www.youtube.com/watch?v=sjk-Ins1odM

Znaci nisu u pitanju profili za igre i slicno nego aplikacije/programing koji mozes korisiti i dodadavati a community je vise manje open source pa se redovno pojavljuju i zanimljive aplikacije/gadgeti cak i ako te ne zanima dodavanje/progrmairnaj esvojih appleta.

Sinac - gledao sam i G910 ali mi nepasu tipkovnice koje imaju ista ispred CTRL-sift tipki na lijevoj strani posot mi CTRL+ALT+Shift sluze za navigaciju i shortcute pa mi lijevo nepashu macro tipke . Imam G510 eno je stoji u ormaru 5-6 godina iz tog razloga sto ni nakon dva mjeseca nisam uspio da se naviknem da mi te tipke ne smetaju pa su mi te lijevo tipke bile isto isprogrmairane da gliem CTRL i Shift jer sam konstanto "zapinjao" u njih .

Ja bi i dalje najradije Roccat Vulcan 100/120 ali nije mi se dalo zezati sa narudzbom izvana jer niko mi nije znao potvrdit oce biti UK, De ili USA layou posto svi stavljaju mixane slike na svoje strnaice pa bude na istom proizvodu slika sa malim i velikim enterom . Nasao sma firmu koja gravira tipke u ZG i nije ni skupo ali nisam vise imao vremena cekati ponovo narudzbu pa sam za sad se zadovoljan sa DK 5Q dok slijedeci put opet ne zagrizem i krenem u potragu za Vulcanom .

Zadnje izmijenjeno od: Lewis. 09.03.2019. u 18:34.
Lewis je offline   Reply With Quote