View Single Post
Staro 07.03.2019., 08:34   #1049
sti
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2006

Citiraj:
za sve koji kazu da nije uopce problem kupovati graficke od minera:

uzeo 1080Ti preko oglasnika

graficka izgledala ok (nista neuobicajeno na njoj nisam primjetio)

pitam lika jel minao s njom: "malo sam nesto probao"

dodjem doma, jedan od ventilatora se cuje kao da zapinje od kabel (zvuk se cuje ispod 50% okretaja, iznad nista) - samo je pitanje vremena kad ce komplet crknuti

na kraju se ispostavilo da je otisao lezaj od ventilatora - zamjenski na aliexpressu dodje skoro 300kn (nigdje drugdje na netu ga ne nalazim)

bilo kakav OC ne dolazi u obzir jer se igre odmah ruse (vjerojatno je lik OCao memoriju koliko ide)

lik mi se ne javlja vise, sad se ja moram jebavati sa reklamacijama

toliko o minerima

Btw, ako je ovo napisao netko tko ima account i na PCE, isprike zbog narušavanja copyrighta
-->
Upravo se na konkurentskom forumu odvila prava kalvarija oko reklamacije minerske kartice. Ja sam u startu precrtao kupovinu polovnih minerskih drloga, no ako nekoga zanima, evo prvog posta posta, nakon toga slijedi zanimljivo štivo:

Citiraj:
za sve koji kazu da nije uopce problem kupovati graficke od minera:

uzeo 1080Ti preko oglasnika

graficka izgledala ok (nista neuobicajeno na njoj nisam primjetio)

pitam lika jel minao s njom: "malo sam nesto probao"

dodjem doma, jedan od ventilatora se cuje kao da zapinje od kabel (zvuk se cuje ispod 50% okretaja, iznad nista) - samo je pitanje vremena kad ce komplet crknuti

na kraju se ispostavilo da je otisao lezaj od ventilatora - zamjenski na aliexpressu dodje skoro 300kn (nigdje drugdje na netu ga ne nalazim)

bilo kakav OC ne dolazi u obzir jer se igre odmah ruse (vjerojatno je lik OCao memoriju koliko ide)

lik mi se ne javlja vise, sad se ja moram jebavati sa reklamacijama

toliko o minerima

Btw, ako je ovo napisao netko tko ima account i na PCE, isprike zbog narušavanja copyrighta
sti je offline   Reply With Quote