Tele2 za sad 3 mjeseca radi dobro (brzine u mom selu su mi vise manje iste kao i na Vipu od 40-80 DL i 20-40 up kako kad u koje doba dana) ali vise ne razmisljam jesam stavio slati file u 6 popodne ili 01 ujutro i ne sekira me njihov (VIP/A1) online brojac prometa koji nesluzi nicemu.
To su mi sami potvrdili kad sam uspio doci do nekog tehnicara napokon nakon 2 dana zivkanja i ping-ponga na telefonu da mi daju izlistanje prometa jer mi je brojac online pokazivao i brojanje promet au 02 i u 04 ujutro ali odgovor njihovog tehnicara je da taj online "kasni" i nije mjerodavan, mjerodavan je samo ovaj njihov koji sma dobio nakon 26 dana cekanja (mora se cekati da prodje mjesec i naprave racun i ond ajos jendo 3-4 put aih nazvati d anapokon poslaju izlistanje PDF/papir

) u kojem se tajminizi i MG/GB u nijednoj stavci ne slazu sa onime online....
Imam i tcom Hibrid za "regularne" potrebe Tva, mobitel i slicno, ovaj 4G mi treba za posao i nemogu cekati ponoc da bi nesto stavio na slanje tako da mi VIP vise nije bila opcija jer 100 i 200GB mi je premalo (500 bi mi bilo ok za sad sa flat nocnom tarifom ali tako st anemaju ni uz doplate).
ali budemo vidjeli kako ce se Telci iskazati do kraja ugovora, za sad da kucnem u glavu je ok (sad sam ga garant ureko)

.
Optika u moje selo nece dok je ove "poduzetne" politike

.