View Single Post
Staro 06.03.2019., 17:38   #1932
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Tih 14 dana je kad stvarno otkazes tj. odje.es ih od toga dana tece i onda te zatezu jos do zadnjeg dana da izmuzu jos love po cijeni bez ugovora (jos ma 2 puta unutar 30 dana nakon otkazivnaj ugovora zvao da provjerim jel sve stima sa prekidom ugovorau i daa mi posalju papiranto da je ugovor isteko i da zavrsimo suradnju, svaki put naravno sve ispocetka jer prosli agent koji je upisao ovaj novi to nevidi ).....

Ja sam isao 7 dana prije isteka ugovora i kao sto rekoh nisu me zvali i kad sam se cuo s njima nisu nista pamento nudili na taj broj koji sma dobio kod prekida ugovora (nudli mi 165 kn z anovi ugovor i 100GB ). Na dan kad je isteko ugovor ja sam zagasio router i nitko me nije nazvao ni slijedecih 7 dana (to je bioo 14ti dna od kad sma zatrazio prekid) kolko su me zatezali da uzmu jos 30-40kn vise nego bi inace da je poregularnoj cijeni.

Ti se drzi toga "zvat ce te" kao da si u najmanju ruku prekinuo jedno 100 ugovora i 95 puta su te zvali . Ne moraju me zvati da potvrde iskljucene jer je iskljucenje potpisano i podneseno papirnato u A1 centru tako da nemoraju me/nekog drugog uopce zvati. Njihova volja hoce nce zadrzati jos nekog korisnika, oni najbolje znaju jel im treba korisnika ili netreba.

Jedino sto su se udostojili je trazili su da posaljem njihovu opremu nazad na adresu (papirnato) i dan danas nisam dobio papir da je ugovor na 24 mjeseca uredno optlacen/istekao.