View Single Post
Staro 05.03.2019., 21:53   #279
nub
PREMIUM
Moj komp

nub's Avatar

Datum registracije: Dec 2014

"Drive Temperature 2" 72°C max nakon 2 runa (prosjek 65°C), prvi run je bio bez HWiNFO, samo AIDA64 (a tamo prikazuje samo nizu temp). idile je 46-50°C.
"Drive Temperature" osjetno nize, ali sve se gore vidi...
Vidiš, moj se ipak više ugrije. Od kad sam prešao s gtx 970 na 1080ti krmaču samo je još gore. Čak sam postavio da i u idleu na grafi ventovi rade na najsporijoj brzini (oko 1000rpm) kako ne bi imao monolit od 50c u idleu, al i dalje na prvom runu temp2 ode do 85c (slika priložena).

Tijekom igranja kad je grafa toplija također bez beda dođe do tih 85c na temp2.

Najgori slučaj je bio kad sam nakon igranja pustio samsung test, pa je temp 2 otišao i preko 100c.... Navodno to izdrži i više, ali nije mi drago vidjet te temperature . Sva sreća da ima 5 god gare. Dabogda crko za 4

Proklinjem onog tko je smjestio jedini m.2 slot na ploči direktno ispod grafe -->
Citiraj:
Autor nathan.fake Pregled postova

evo, ako treba moze i neka glazbena

"Drive Temperature 2" 72°C max nakon 2 runa (prosjek 65°C), prvi run je bio bez HWiNFO, samo AIDA64 (a tamo prikazuje samo nizu temp). idile je 46-50°C.
"Drive Temperature" osjetno nize, ali sve se gore vidi...
Vidiš, moj se ipak više ugrije. Od kad sam prešao s gtx 970 na 1080ti krmaču samo je još gore. Čak sam postavio da i u idleu na grafi ventovi rade na najsporijoj brzini (oko 1000rpm) kako ne bi imao monolit od 50c u idleu, al i dalje na prvom runu temp2 ode do 85c (slika priložena).

Tijekom igranja kad je grafa toplija također bez beda dođe do tih 85c na temp2.

Najgori slučaj je bio kad sam nakon igranja pustio samsung test, pa je temp 2 otišao i preko 100c.... Navodno to izdrži i više, ali nije mi drago vidjet te temperature . Sva sreća da ima 5 god gare. Dabogda crko za 4

Proklinjem onog tko je smjestio jedini m.2 slot na ploči direktno ispod grafe
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Capture.PNG‎
Views:	412
Size:	428.1 kB
ID:	20916  
nub je offline   Reply With Quote