View Single Post
Staro 04.03.2019., 07:30   #3703
Nixis
Casual gamer
Moj komp

Nixis's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor Stanky069 Pregled postova
Zemlja nam je u banani jer je hrpa takvih koji misle da to što netko vara i laže ok...i da to uopce nije bitno... Iskreno,boli me neka stvar koliko Links zaradujeyboli me neka stvar koliko mis košta...nisam nista naručio od njih jer sam ih davno prekrižio,ali drago mi je što ih sad svi prcaju...jer su lagali i varali kupce i zaslužili su to. I ne,nije to nebitna stvar...i pobjeda nad malim prevarantima je ipak pobjeda.

Nisam pratio pricu jer sam vidio u par postova plakanje radi boje.. Kako su prevarili kupce? Ako je dobra cijena i ponuda do isteka zaliha?

@silver

Nije sve do PDV-a, čak ako se izvana uzima IT oprema kad dodaš PDV cijene su i sa najmanjom maržom opet veće 10-20% od recimo amazona. Sad, to što ljudi kod nas misle da trgovima na grafickoj kartici od 2000kn 'digne' 500-700kn je problem ljudi koji vjeruju u svakakve gluposti koje pročitaju od nekog drugog.

@lobo64

Nisam tu baš jak financijski, ali znam da IT trgovine relativno teško preživljavaju na ovom tržištu pa se šire i na druge grane - mobiteli, bijela tehnika itd..
Nixis je offline   Reply With Quote