Tsar-fish je meni zakon životinja. Mutirni som očito

takvog ulovit, moš nahranit pol grada na fešti uz rijeku navečer.
Kao i u Last Lightu, mislim da main triggeri nisu ubijanje ili ne ubijanje, već 3-4 stvari u igri. U LL sam bio testirao to, dakle skupio sam SVE pozitivne Moral pointse, ali SVE, no na kraju sam ubio i Lesnitskog i Pavela - bad ending. Drugi pass je bio onako BMK, malo pozitivnih, malo negativnih, ali sam poštedio i Lesnitskog i Pavela - good ending. Pozitivni moral pointse u tom slučaju je trebalo imati malo više od 50% što i nije problem jer samo malo manje od toga su bili story driven u LL + puno achievementsa je vodilo baš k tome (stealth approach uglavnom).
Mislim da je slično i ovdje. Logično sam pretpostavio gdje su Moral points triggeri, i 90% su mi tamo i iskočili gdje sam ih i očekivao, ali ih ima puuuuno manje nego u 2033 i LL. Doduše i prevelik je teritorij pa i nema baš puno prilika kao ranije da napraviš dobra djela.
Da ne spoilam, uglavnom mislim da je bitno "medo, gitara, čuturica, Duke, Damir, Alyosha". Kroz igru znate što trebate sa njima. I nikako ne ubijati slaves u Caspian Sea jer onda Damir ode, koliko sam čitao.
Kad i ovu igru pređem 10-tak puta kao i LL, budem točno saznao što su i gdje su pravi triggeri, ali to kad dođe na Steam, neda mi se sad gubit vrijeme a nemam ačivmentse
Bi li se netko udostojio objasniti tu riječ na koju vidim svi svršavaju zadnjih 6 mjeseci - imerzija (immersion)? Postala je popularnija od riječi HEŠTEG i vidim da se meće i izgovara gdje god stigne.
A što li znači?