Tema: Metro Exodus
View Single Post
Staro 02.03.2019., 22:53   #872
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Max_Damage Pregled postova
Ma svaka igra, ako je dobra priča i sve kaj ide uz to, je ko da si umočio. I kad ju toliko dereš da te kičma počinje boljeti i onda kad pogledaš na vuru pa skužiš da je prošlo 3 sata.... Jebenica, niš drugo....

Sent from Carmageddon
Odgledao sam bad ending na YT. Stvarno sam impresioniran. Dobra ideja i čak mi je bad ending bolji nego good ali da su onako baš žestoki, jesu. Kraj je odličan kakav god bio. Napisao je netko, luk se reže na kraju. Stvarno moćno.

Meni osobno Yamantau, Novosibirsk i Caspian-1 satelitski bunker su mi najjači leveli u cijelom Metro serijalu, i jedni od najjači u povijesti svojih FPSova koje sam odigrao.
Citiraj:
Autor IHrvojeI Pregled postova
Upravo to. Zbog linearnosti je metro i dospio tu di je, najbolji story driven shooter.
+1

Citiraj:
Autor Vjeko Pregled postova
Istinito - Neznaju ljudi sta bi vise srali (da prostis) pa su izmislili novi oblik ocijenjivanja iako vecinu zaboli za to pogotovo iskusne gamere kao ti. Zato do sada nisi ni postavio pitanje sta to znaci. Koliko ce se netko uziviti u igru ovisi o igracu samom a ne o igri.

Nego ontopic, zavrsio sa good ending. Ukupno nekih 15h igranja na easy.
Zbilja je bilo super momenata. Slijedeci prelazak ce biti definitivno na teskoj razini i sa bad endingom
Ma pitam jer nisam pročitao članak zadnjih pola godine da se to ne spominje i imaš pravo - igra je bomba.

Sent from Usreo Mobara
Brko je offline   Reply With Quote