Ugh...
Omašio si cijeli poantu, ali evo, probati ću još jednom.
Ova izjava koju si napisao je upravo onaj efekt koji su oni htjeli postići, jer će na isti način velika većina korisnika reagirati, pa će cijela stvar bolje proći ispod radara po njih (operatera).
Ponavljam, boli me / trebala bi vas boliti kifla za "dobijem više, plaćam isto", ako mi / vam to isto "više" - NE TREBA, a pogotovo kada postoji šansa / ishod / prilika da se to tako reći korigira, kao što je to u ovom slučaju.
Znači, operateri se busaju u prsa i svi ukidaju tih 10 kuna naknade i mogli smo komotno imati 10 kuna manje račune, jer svi oni korisnici koji su do sada bili na kojem god već paketu, bili su zadovoljni što se tiče njihovih potreba, uključujući i mene. I onda, umjesto da ostave sve kako je i maknu samo tu naknadnu, oni se prave krkrani i altruisti, pa dignu cijene paket uz krinku "dobili ste više za istu cijenu".
Bitch, please. You can see that shit from an airplane.
Njih tih 50 minuta ili 1 GB prometa više ne košta operativno apsofakinlutno ništa, pogotovo kada ih recimo ja i još x osoba neće niti potrošiti, a isto to su mogli i ovako napraviti po postojećem cjenicima.
I pazi sad sljedeću situaciju - država smanji operaterima naknadu, odnosno namete za korištenje RF spektra, tj. u prijevodu imaju manje troškove po tom pitanju (s time da ako se ne varam imaju cijelu godinu već unaprijed plaćenu). I sada jedan BonBon, ne samo da profitira na račun te činjenice, već podigne cijenu postojećih paketa pod krinkom dobrote njihovog srca, a samim time si faktički podignu zaradu na svakom od tih paketa, jer ta razlika u smanjenju naknade, te zadržavanje iste konačne cijene za korisnika, zapravo je čisti profit.
Na kraju dana, nije meni do tih novaca, već mi ide na penis što se prave grbavi i igraju u rukavicama.