Tema: BonBon
View Single Post
Staro 01.03.2019., 12:50   #1376
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Trenutno imam srednje razgovore i veliki internet, što me koštalo / košta s naknadom 80 kuna.

Problem je u tome što se iz aviona vidi što su zapravo napravili, čisti cash crab odnosno održavanje "glave iznad vode" i trenutnog financijskog equilibriuma koje im se sad pošeremetilo na račun ukidanje ove naknade.

Boli me kifla za 1 GB prometa i 50 minuta dodatno, ako to isto NE POTROŠIM. Radije bih plaćao manje, nego imao ekstra GB prometa ili više minuta, neka je to na meni da odlučim, a ne njima. Operaterima taj ekstra promet koji tako hvalospjevno dijele ne predstavlja apsolutno ništa u kontekstu nekog operativnog troška, a nas kao krajnje korisnike da. Uglavnom, mazanje oči prividnim altruizmom.

To je generalni problem kod većine vulgaris korisnika, uzimaju i troše više nego što im zapravo treba, jer eto - "Ponuda je dobra", pa onda mobiteli na rate, povuci - potegni, a kada se to sve zbroji i oduzme na razini od dvije godine (jedan klasičan ugovorni period), povrh onog što stvarno takav korisnik na kraju i potroši (minute, promet, SMS), stvarna razlike te ispadne jedan mainstream mobitel.
Matth€w je offline   Reply With Quote