Tema: Automobili
View Single Post
Staro 01.03.2019., 12:48   #42279
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Kakve minimalne dijelove? Pa pola auta moraš promijeniti. Armaturu, papučice, ručice iza volana kod nekih, sjedala, vrata odnosno bravu za centralno i tipke za prozore/retrovizore prebaciti lijevo, vanjske retrovizore ako nisu istih dimenzija, brisače, farove naprijed i iza ako ima po jednu maglenku/rikverc žarulju,...

Vozio sam par puta takve aute i najveće sranje mi je preticanje i ulaz u kružni tok, tu sam se redovito gubio.
Jok. Kod mercedesa konkretno ovog, a i kod npr freelandera, i ima tu još auta, ali ovo su 2 koja su rađena u zadnje vrijeme konverzija na lijevu stranu volana, mijenja se samo kardan sa letve volana, desni volan ima dugi, lijevi kratki, ne mijenja se cijela letva, gornji dio table samo (kao poklopac table, ne mijenja se cijela tabla) i tapacirunzi vrata. Sve ostalo je iskopčaj i ukopčaj lijevo, za sve postoje prihvati i instalacija . Freelandera je ekipa koja uvozi te aute i skladišti ih kod nas složila za doslovno 2 dana. Farovi su isti, na mom je bio jedan razbijen pa smo zamijenili, nema apsolutno nikakve razlike u snopu. Nazad ima normalan utor za sijalicu za maglenku koji je pod strujom, pa staviš žarulju u koju hoćeš stranu, ili obje ak te to veseli. Brisače? Zašto bi pobogu mijenjao brisače? Sjedala pogotovo, otkud ti ta provala? Da ne nabrajam dalje, suma sumarum je da mi treba gornji dio iliti poklopac table, mali kardan za letvu volana i tapacirunzi prednjih vrata. To je sve.

Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Cesto na moru kada vidim engleze imaju traku na faru da ubiju onaj "trokut" kojeg far baca. Vidim jopis nema tu traku, samo puno rose u farovima :P
Nema rose U farovima, nego NA farovima, jutro je bilo kad sam fotkao auto, a Sava je 50m dalje a Una 300m, pa je to normalna pojava svaki dan.