Tema: Gamad
View Single Post
Staro 30.12.2005., 10:00   #16
Sky
Guest

Datum registracije: Apr 2003
Jelc, trebao si vidjeti jučer prizor u 12 sati na cesti od Janušvca prema Mariji Gorici. Cesta je valjda usred noći čišćena, nije posuta valjda 24 sata, na cesti ledena bljuzga. Kočenje? Nema šanse sa svom mogućom elektronikom i zimskim gumama. Možeš ići maksimalno 40 na sat, sve iznad je u sferi "kamikaza".
Da li takvih fali? Naravno da ne. Pol sata kasnije se vraćam, kad na THE zavoju (prolaziš tamo, znaš na koji mislim ) vidiš auto kojem jedva nos viri iz grabe, pokušavaju ga sa kamionom izvuć. A nema šanse zbog podloge.
Jučer mi je stari navečer u 7 išao gore do vikse. Očišćeno? Ne. Kako je došao gore, ne usudim se ni pitati. Danas ujutro me zove i kaže mi da su majmuni očistili, ali da nisu posuli, tako da je situacija sad još gora, jer je na cesti ostao sloj leda... Ekipi zimske službe u Mariji Gorici upućujem jedno ***** *** ***** * *** * *** ** ****** od srca.
A ni po Zagrebu nije puno bolja situacija...Mitzeka sam jučer čuo... i on i ja smo imali jučer zimske radosti na neočišćenim cestama. :burn:
Sky je offline   Reply With Quote