Citiraj:
Autor Ati freak
Ko puni mobitel svakodnevno na QC punjacu ? Ja nikada ne punim mobitel s tim brzim punjacima, 2A punjac uvrh glave, ne vidim cemu forsirati bateriju s nepotrebnim grijanjem.
|
Ja, otkad postoji ta tehnologija. Mob mi treba nonstop u pokretu i nemam vremena da mi mob visi na punjaču 3h dok se napuni. Ovako za pol sata imam 50-60% baterije i vozi miško. Na nijednom mobu u mom/ženinom (jer ih ona obično neko vrijeme naslijedi) nije degradirala baterija nešto značajno u godinu do dvije korištenja istog na takav način. Sot se npr na s7 nakon 2godine smanjio sa 4-5h na 3.5-4h. Ništa bitno za 2godine.
Citiraj:
Autor sharyn
znači ovi s s7 mogu lagano promislit o zamjeni?
OT: kakve su vam baterije s PIE? meni na note9 je ostala ista, ne vidim nikakve promjene. kolegi s posla koji koristi s9+ baterija je u prosjeku lošija za sat vremena SOT.
|
Meni na s9 je sve to tu negdje, ne vidim neku promjenu u trajanju baterije, normalno izdrži dan ko i do sada.
Citiraj:
Autor srale7
Hm, ja osobno ne spajam mobitel na ne-QC punjač jer zivimo u 2019 i hocu sto prije napunit uređaj.
Forsiranje baterije koja svejedno traje max 2god kao i cijeli uređaj, a vidimo koliko kosta izmjena baterije nakon 2 god, ekipa to radi na sada vec legendarnom S7, 200 kn original baterija. Za 200 kn da se natezem 2 godine sa punjačima kojima treba 2-3 sata da napune telefon? how yes no 
|

Točno to. Pol sata na punjač i vozi dalje.