View Single Post
Staro 28.02.2019., 12:45   #1136
dmr
Premium
Moj komp

dmr's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
A pazi ja sam na HP lp2475w zadnjih 10 godina i evo sad sam na tom aocu nekih 4 mjeseca bez ikakvih problema. Prvo sam se mislio da li kupiti AOC ili dell 2715h i kupim aoc i nakon sedmicu testiranja pomislim ma bolje da sam isao na dell i vratim aoc i kupim dell u2715h i njega testiram 1 sedmicu i nista posebno taj monitor nije bio u odnosu na aoc, cak suprotno, jedino sto je bio sRGB monitor i to mi se svidjalo. Onda ipak odlucim da vratim dell i opet kupim aoc i sad sam zadovoljan sa njim Kako god okrenem HP je bolji od oba i od aoca i od della ali velicina aoca i manji lag i reza daju veliku prednost aocu u odnosu na hp Ne znam to sto pises ali meni su ovi noviji ipsi svi slabijeg prikaza od onih prvih ipsa od prije 10 godina, kao sto je hp lp2475w, ali nije to tolika razlika. Imaju ovdje na forumu sam stavio slike usporedbe hpa i aoca i nema neke velike razlike. Jedino nisam vidio ove super skupe 144Hz ipse kao sto je predator, moguce da su oni sa extra dobrim prikazom, ali eto poredio sam aoc sa delom 2715h koji je hvaljen po kvalitetu slike.

Zadnje izmijenjeno od: dmr. 28.02.2019. u 12:53.
dmr je offline   Reply With Quote