View Single Post
Staro 26.02.2019., 22:22   #10
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor krešo Pregled postova
ta kartica, kao nasljednica GTX 1060 spada u čisti mainstream. Pogledaj na STEAM Survey, 1060 ima 14% korisnika i po tome je na prvom mjestu i najbrojnija.
Za godinu, dvije će na tom mjestu najvjerojatnije biti 1660 Ti.
Ako te brine cijena, i GTX 1060 su 2016. koštale isto toliko. Slazem se da je 2.600 kn puno novca za Hrvatske prilike
E vidis, ovo je sasvim drugacija definicija i razmisljanje. Da, istna sve i kada joj padne cijena i kad prodje 1-2 godine onda ce definitivno biti mainstream.
Za sada ona to nije, niti cjenovno ali i perfomanse za FHD su joj ogromno dobre da bi bila mainstream.
Citiraj:
I jel ti uopće znaš razliku izmedju 1440p u kojoj su svi testovi napravljeni i 4K koju toliko spominješ? Ja u članku nigdje ne spominjem 4K.
Istina, nisam bio dovoljno precizan niti tocan, svi testovi su u QHD no ako pogledas testove negdje drugdje naspram QHD
u FHD ta kartica udara svako malo 100 FPS-a pa i vise, ovisno kako koja igra i to na max detaljima. Zato i tvrdim da je za FHD ta kartica "debelo dobar mainstream".

Citiraj:
Uostalom, ti koji se besplatno reklamiraš na ovom forumu vec godinama sigurno imaš novca za 1440p monitor i jednu mainstream karticu?
Jao... evo kucu sam sagradio od reklame Al zbilja ? Mislim pa ogroman broj clanova pa i neki modovi imaju doslovce aktivne oglase
koji vriste iz siga "prodajem" ovo ili ono. rigove itd... nisam mogao neprimjetnije ili neupadljivije stavit 2 rijeci kako nebi ispalo da fusam biznis na konto foruma... ali ako smeta - maknit cu.
Zaapravo nije ni reklama jer apsolutno s nikim nemam posla a tko nije sa foruma ! Znaci da bi uopce i dobio to iz siga moras biti clan foruma a "firmu sam razvio" u 4 covjeka, eto... ponavljam ako smeta, jel problem maknuti ?

Ne velim ja niti smatram da je recenzije lako raditi, niti je ovo gore pljuvanje po tvome radu kako veli ova primadona @windfucker, ne.. kriticki sam
napisao ono sto smatram da je bit promasena i nije uklesano u kamen da sam ja 100% u pravu, nisam se "sretno izrazio" ali malo razmisli i probaj pre-posloziti kontekst cijene, perfomansi itd...

Evo ne znam ljepse napisati, u pravu si, svako tvoje slovo te recenzije ce biti na mjestu ali za 2 godine ili nesto prije kada joj cijena padne u neku
normalu a igrice postanu "nesto teze za FHD" ona ce biti pravi mainstream os cjenovno os po perfomansama.
I sta te kosta da izvrtis FHD testove ? Jel tolika stiska sa vremenom ili sta vec ? Pa veci je broj onih koji se igraju na FHD vs QHD.

Citiraj:
Autor windfucker Pregled postova
radi se o osvjedočenom trolu koji mora pljuvati po svemu što netko drugi misli, radi i predlaže.
Kolega, ako si izasao sa prijedlogom da na trznici, svi pod prijetnjom bana ili kazne objavljuju cijene po kojima su nesto prodali i ja napisao da je
to debilno, ( sto i je jer nismo pod nacistima ili Staljinom ) jer kako ces natjerat ljude da priznaju posto su nesto prodali ili kupili, onda ovdje nije
mjesto da se jadas, zalis, places i narices suze... mogo si poslat i PM, odgovori bih ti