26.02.2019., 20:58
|
|
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Autor Stanky069
Možeš ti pofugirati koliko god hoćes,fuge nisu vodonepropusne...većina običnih fug masa je samo vodoodbojna,ali piju malo vodu...kao i pločice,recimo porculanske imaju upojnost 0,1%...znaci piju malo vodu...jesu to mali postotci,ali u tušu s godinama...pa računaj...pogotovo kad kod nas netko kupi jeftine pločice pa misli da će keramičar to idealno sve riješiti...
Napostavljao sam se tih tuševa u HR i u DE...prije sam radio kao keramičar.
Na Lanistu sam se namjenjao pločica u onim novim zgradama jer su bile jeftino smece od Vojnić keramike,pa su pile vodu i u tušu imas onda tamnije i svjetlije pločice pa je bilo reklamacija ajme.
Samo epoxi fug masa je 100% vodonepropusna,ali to si sigurno nitko kod kuće ne stavlja,s tim sam radio samo par mesnica i autopraonica jer su skupe ko sam vrag.
|
Ma dobro, sve stoji što si rekao. Mislio sam na to da davno prije nije bilo hidroizloacija pa nije procurivalo ispod. A i prije se nisu radile walk in kade s pločicama nego su se baš kade stavljale.
Citiraj:
Autor bertone
Zaboravio napisati gdje sam uzeo rolete i komarnike pa evo za info: http://rolete-roloplast.hr/ , uzeo sam plastične rolete dvije rolete po prozoru, dva komarnika po prozoru, ukupna veličina prozora cca 180x160 cm, ukupno tri kompleta negdje oko 4k kn sa ugradnjom.
|
Komarnici i rolete za tri prozora su 4k kn ili je to s prozorima?
Zadnje izmijenjeno od: fanATIk. 26.02.2019. u 21:05.
|
|
|