25.02.2019., 21:21
|
|
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Autor mkey
Nije predmet sama misija, nego to što dvoje glavnih na brodu idu skupa, sami na neku bezveze misiju u pješčanu oluju. Kapetan ide kada je nešto privatno, osjetljivo ili kada to traži, ajmo reći, običaj.
|
Pa išli su spasit rasu od izumiranja, valjda je to dobar razlog da kapetan malo protegne noge.
Citiraj:
Autor mkey
One same kažu da ih ne mogu vidjeti zbog pješčane oluje. Dakle, ljude ne mogu vidjeti, ali vide stope u pjesku. Usred oluje. Mmmmh.
|
Morao bih pogledat ponovno tu epizodu, ne sjećam se baš točno, no mislim da je oluja dolazila, nije pokrila tragove. A što se oluje tiče, znaš i sam da svako malo neki k utječe na senzore, te ova radijacija, te ionska oluja, ovo i ono, klasika za ST.
Citiraj:
Autor mkey
Ako mi navedeš jedan primjer gdje u ST prvi časnik ide/planira izvoditi slične i usporedive budalaštine u asteroidni pojas, svakako ću ga uzet u razmatranje. Dakle, gledao sam dosta toga od ST serijala, ne mogu kazat sve ali dosta toga, počev od starog Kirkovog Enterprisea, starih i novih filmova, čak i ono smeće od DS9 (kako se već zvalo) do Archerovog Enterprisea. Bilo je usijanih glava koje izvode budalaštine i među časnicima. Ovakvih budalaština se baš ne sjećam.
|
Ne kužim što te to toliko živcira. Pa to je SF serija. Jel imaju EVA odijelo na brodu? Imaju. Ne kužim u čemu je problem onda. Pa na ISS-u astronauti imaju EVA odijela, naravno, ne tako napredna.
Citiraj:
Autor mkey
Priznajem, što se tiče komentara na glumu ove dvije ženske, isto i puno gore se može kazati za mnoge druge glumce i glumice koji su zalutali u razne ST serijale. Da ne spominjem razne Rikere i onu mega užasnu doktoricu Crusher. Da nije bilo Stewarta Picardov Enterprise bi mi bio skroz negledljiv.
A treba uzeti u obzir da sam to gledao kada sam bio mlađi i manje mi je bilo stalo do vremena.
|
Slažem se sa dosta toga, pogotovo Rikera. 
|
|
|