View Single Post
Staro 25.02.2019., 21:21   #11196
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor mkey Pregled postova
Nije predmet sama misija, nego to što dvoje glavnih na brodu idu skupa, sami na neku bezveze misiju u pješčanu oluju. Kapetan ide kada je nešto privatno, osjetljivo ili kada to traži, ajmo reći, običaj.
Pa išli su spasit rasu od izumiranja, valjda je to dobar razlog da kapetan malo protegne noge.

Citiraj:
One same kažu da ih ne mogu vidjeti zbog pješčane oluje. Dakle, ljude ne mogu vidjeti, ali vide stope u pjesku. Usred oluje. Mmmmh.
Morao bih pogledat ponovno tu epizodu, ne sjećam se baš točno, no mislim da je oluja dolazila, nije pokrila tragove. A što se oluje tiče, znaš i sam da svako malo neki k utječe na senzore, te ova radijacija, te ionska oluja, ovo i ono, klasika za ST.

Citiraj:
Ako mi navedeš jedan primjer gdje u ST prvi časnik ide/planira izvoditi slične i usporedive budalaštine u asteroidni pojas, svakako ću ga uzet u razmatranje. Dakle, gledao sam dosta toga od ST serijala, ne mogu kazat sve ali dosta toga, počev od starog Kirkovog Enterprisea, starih i novih filmova, čak i ono smeće od DS9 (kako se već zvalo) do Archerovog Enterprisea. Bilo je usijanih glava koje izvode budalaštine i među časnicima. Ovakvih budalaština se baš ne sjećam.
Ne kužim što te to toliko živcira. Pa to je SF serija. Jel imaju EVA odijelo na brodu? Imaju. Ne kužim u čemu je problem onda. Pa na ISS-u astronauti imaju EVA odijela, naravno, ne tako napredna.

Citiraj:
Priznajem, što se tiče komentara na glumu ove dvije ženske, isto i puno gore se može kazati za mnoge druge glumce i glumice koji su zalutali u razne ST serijale. Da ne spominjem razne Rikere i onu mega užasnu doktoricu Crusher. Da nije bilo Stewarta Picardov Enterprise bi mi bio skroz negledljiv.
A treba uzeti u obzir da sam to gledao kada sam bio mlađi i manje mi je bilo stalo do vremena.

Slažem se sa dosta toga, pogotovo Rikera.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F