Citiraj:
Autor adaksinjo
po meni apsolutno nebitno u kontekstu MVP nagrade. Zamisli Duranta u Knicksima  imao bi isto najviše svega u cijeloj ekipi, vrlo vjerojatno i najviše ppg do sad u karijeri jer bi igrao sam. to mu nista ne znaci u kontekstu MVP nagrade jer postoji kompletniji igrac od njega, a cini mi se da i svojoj ekipi znaci vise nego George svojoj.
isto nebitno, a pogotovo ako velis da su tek poceli izgledati na momcad, onda on moze dobiti MVP nagradu mozda za godinu ili dvije
ove godine Đani treba uzeti MVP bez ikakve dileme, a jedino ga liga moze zeznuti i dati nagradu Hardenu zbog niza od xx tekmi s +30 koseva ili slicne gluposti, jednako kak su je dali Westbricku prije koju godinu zbog triple-double sezone. imat ce je i ove godine pa nikome nist
i najvaznije, nagrade se vise ne dijele na kraju regularnog dijela sezone, nego kasnije. vjerojatno ce imati utjecaja i to sto ce Houston vrlo rano ispasti pa ce svima biti jasno kakav je Harden zapravo choker  ovaj niz sa +30 tekmama ce se zaboraviti isto kao i Westbrickova triple double sezona.
|
Zapravo mi mlatimo praznu slamu i skroz je nebitno što mi mislimo, jer mi se čini da je prilično sigurno da ce onako američki nagrada ići Hardenu.
A Đanija ne volim baš, al da dobije bilo bi skroz zasluženo.
Nego, nitko se ne hvali da je gledao novo dno HR repke?