View Single Post
Staro 25.02.2019., 10:54   #6401
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Zasto ne odes na SEE? Dobiva updejtove cesce od bonbon DHR (ne znam za tele2). DHR naspram SEE ima nekih par aplikacija viska sto sam primjetio kod freezanja bloata... Takodjer, na SEE (oreo) mozes odabrati kako zelis da se roaming ponasa (national networks ili upaljeno za sve mreze) dok je na DHR samo prekidac on/off. To ti vjerojatno ne znaci mnogo Drugo, na DHR nisam mogao sakriti DND ikonu sa aod-a jer nije bilo opcije "hide on lockscreen". Na SEE se to moze. Ne kuzim zasto je tako. Ukratko ima nekih finesa u postavkama, ne sjecam se sad bas svega...

Volte i sve vezano uz to uredno radi na SEE i bonbon mrezi. Nisam siguran da ces dobiti volte sa tele2 romom i bonbon mrezom, provjeri to nekako... SEE je multi-CSC rom za cijelu regiju.

Meni osobno je BTU oreo bio vrlo slican SEE (mozda tu i tamo neka razlika u bloatu), samo mi nije radio volte, jasno. Bio sam na BTU zbog orea, pa se vratio na SEE kad je i tamo dosao. Cura bila vijelo vrijeme na DHR pa sam mogao usporediti njen i svoj S7, na kraju joj fleshao SEE.