Pozdrav,
Evo da ti ja odgovorim na temelju svog iskustva i prijeđenih 1800km.
Konstantu motora možeš promijeniti jedino putem firmwire-a, ja sam to napravio nakon 100 napravljenih km i vozim bez ikakvih problema i po najvećim vrućinama bez da se pregrijava.Slijedio sam ove upute:
https://rollerplausch.fandom.com/wiki/Flashing_Firmware i sve prošlo bez problema. Možeš i samo promijeniti konstantu bez da diraš druge postaveke, prouči si malo na toj stranici i biti će ti sve jasno. Ja korisitim njihovu ROLLERPLAUSCH_v8_HEAVY verziju jer sam isto na cca. 90kg. Na toj stranici imaš i dodatne upute za sve drugo što je preporučljivo napraviti.
Meni su orginalne zračnice izdržale cca. 1000km, a onda sam si naručio baš te CST i unutarnje i vanjske i evo na njima se vozim već cca. 800km. Čini mi se da jesu malo bolje što se tiče držanja ceste. Ove jesu malo čvršće i zračnica je deblja. Ako ti treba imam ih ja za prodati a cijena je tu negdje kao ne Ebay-u. Bitno je da ti je tlak u gumama prema preporuci prema kilaži. Ako si 95-100kg prednja guma treba biti na cca. 50psi a stražnja na 55psi i provjeravaj tlak svakih 10 dana. Pazi da se ne zaletiš s gumom u nogostu(rizol), pogotovo ne pod kutem jer se onda guma nabije na felgu i razreže se. To su neka osnovna pravila i ako baš ne naletiš na nešto što će ti se zabiti u gumu trebale bi biti ok. Ako staviš ''slime'' ili ti mlijeko po našem to bi ti moglo pomoći kod tih slučajeva kada naletiš na nešto što će ti se zabiti u gumu ali meni se to nije dalo stavljati jer kao prvo do sada mi se samo jednom zabilo nešto a još bitnije vidio sam kako to izgleda kada se probuši s nečim većim što to ne može zakrpati i onda sve sve to razlije po gumi i felgi i svemu...kaos bude i to mi se baš ne bi dalo čistiti. Ja uz sebe imam alat i rezervnu gumu pa ako mi se desi da probušim lijepo si odmah zamijenim...već sam se upraksao pa mi treba cca. 10min za cijeli proces.
Ako idem u dućan jednostavno ga držim s rukom pored sebe i guram kroz dućan...čak u zadnje vrijeme i stavim košaru na dio gdje se stoji i tako idem...nitko nikada ništa nije rekao...malo me čudno gledaju ali osim toga sve 5.
Ja sam taj dio s poklopcem riješio tako da sam ga otvorio i stavio malo spužve između baterije i poklopca tako da sada nema lufta između i ne može ''raditi''.
Dijelove imaš na Ebayu, Aliexpressu itd.