Edit, sad provjerio mog streamera za Metro, taj je pobio sve ama bas svugdje. Svakoga tko se predao, i tko nije, pobio sve zivo u sumi, poginio mu lik u fanatika, uglavnom, prosao je kroz igru kao terminator. Dobije Good ending, e pa fuck you game.
-->
@colossus
Presao u 3-4 dana igranja sa po 4-5-6h a day. Nisam bas puno vremena utukao. Razocarao me medo fight i end battle, ajmo ovako, presao sam (ubio) medvjeda da metka nisam ispalio (oba puta)...boss fight.
@Hrvoje
Ubijao sam SAMO ako sam morao, ako je nisan crven, vecinom sam baze prelazio na stealth i reloadao ako me otkrije. Opet nema smisla forsirat bad ending ljudima ako igras igru i ubijas negativce. Stealthas, neko te vidi i odma otvore vatru, nije ovo fucking Metal Gear.
Sve questove tipa, gitara, Private Teddy, slika, cuturica, sve sam odradio, oslobadjao sve robove, spasio sve zatocenike. Jel igra racuna ako sam upao u kamp slavera i pobio slavere da sam negativac, pirate koji ostavljaju ljude vukovima da ih pojedu, kanibale, one lude fanatike.... kao nemoj ubiajt ove ludjake. Pa jebote zivot, kao da ovaj wasteland nije dovoljno u kurcu pored mutanata i sve da ove ludjake nesmjem trat. Svasta.
Igram na visem levelu tezine, il ces ti njega prvo ubit, il ce on tebe. Nemas vremena gledat hoce on dignit pusku i derat se uzbuna, jer onda trebam reloadat i sve tako.
Trigeri su debilana. Preda ti se neki ludjak sta je minut prije nekome rezao prste i tukao ljude, sad ako ga ubijes ti si negativac.... koja fucking logika, i to dopridonosi bad endingu.
Sad sam ko brko....presao bi opet samo da dobijem good ending iz principa, a onda vidim koliko se treba tlacit oko toga ponovo.
Edit, sad provjerio mog streamera za Metro, taj je pobio sve ama bas svugdje. Svakoga tko se predao, i tko nije, pobio sve zivo u sumi, poginio mu lik u fanatika, uglavnom, prosao je kroz igru kao terminator. Dobije Good ending, e pa fuck you game.