Nisam našao adekvatnu temu, pa da bude svima vidljivo, pišem svoje iskustvo. probat ću što kraće, nitko ne voli čitat previše. (ako treba premjestit, deletat, što god - napravite to)
Kupio sam Dirt 2.0 Deluxe Edition
https://www.cdkeys.com/pc/games/dirt...ition-steam-pc
Sve 5, platio Paypalom, stigla 2 ključa. Prvi ključ je za
standard edition, drugi za
deluxe.
ukucam prvi, aktivira se igra, sve ok. Ukucam drugi, dobijem:
Ok, prvo gledam jesam što fulao, sam sebe uvjeravam da ukucavam nešto krivo, ali ipak ništa, key je duplikat.
Ništa, otvaram support ticket na cdkeys, i razgovor bolje da ne opisujem, samo ću pejstat par odgovora:
''Upon checking with your order, I see that both codes have been sent only to your email ID''
ok poslali ste, a ja vama poslao screenshot da je key duplikat, što sad?
naravno, odličan prijedlog supporta:
''Please reboot your PC and check again.''
Jer do kompa je ako key ne radi. Fkors.
I zadnje od cdkeysa što su mi poslali jeste:
''please contact Steam support as they'll be able to find out what happened.''
Na što ja odgovaram da naravno da neću kontaktirat steam, kontaktiram tamo gdje sam kupio, pa se vi natežite s njima, uostalom, sa steam sajta:
tu je priča završila, više ne odgovareaju. Ja sam otvorio paypal dispute, nadam se povratu love, nisam to nikad radio i neznam kak će završit.
ne mogu vjerovat da se takvoj firmi, koja dnevno valjda proda milijun keyeva, da zajebavat samnom, i da mi jednostavno nisu poslali novi key.
Dvije stvari za zaključak:
1. Da, znam da je to non legit sajt, nije ofišl reseler, sve to znam. Ako ne dobijem povrat - sam sam si kriv, okej sam s tim.
2. Imam tamo pol steam igara kupljeno, ni na kraj pameti mi nije bilo da me mogu zajebat. Masa vas ovdje također tamo kupuje, dirt je kolega kupio također, dobio je 2 ispravna koda i sve mu je ok. No, ja sam dobio korišteni key i ne mogu igrat kupljenu igru.