Citiraj:
Autor jp_rv
...uzeli smo skuplje tikove na test (hap ac), i banana su....
|
Ne znam sta da ti napisem, eto u jednom od ureda firme sam specificno nabio hap ac da vidim kako se ponasa i radio je ok ( cca 14tak laptopa u jednom ured + isto toliko telefona ) i 4 laptopa + isto toliko telefona. S time da je hap bio u sobi izmedju te 2 sobe, od kojih je veca odjeljena pomocu knauf zida, a manja pravim nosivim zidom ( zgrada je iz 1970tih ).
Planiran je bio prelazak na RB4011iGS+5HacQ2HnD-IN zbox xy razloga, no na kraju se u svaki ured postavio AC-LR posto se firma toliko prosirila da trenutno imamo 33 Unifi APa po uredima ( razliciti gradovi ) i lakse ( ljepse

) je klikat po unifi manageru nego se bakcit s CAPsmanom il Dude-om za kontrolu svih apova...
Ako vec ciljas na tako nesto, uzmi AC-LR i smanji output power na istima ( LR cisto zbog jace antene u AP-u za 2.4Ghz, posto je prioritetnije dizat snagu antene nego output power samog AP-a, al to predpostavljam da znas

)
Takodjer i nastimaj non-overlapping kanale.
P.S. AP-HD je cisti trash sto se prijema tice, taj imam privatno u stanu, monitiran na plafon, laptop je ni 3m od njega na stolu te ga HD cuje sa -78dBi i daje TP od cca 300mbit. ( Kad se dojde s laptopom pod sam AP, cca 50cm daljine, TP se dize na 866Mbit )