Tema: Pozdrav
View Single Post
Staro 18.02.2003., 21:31   #43
BSA<AK-47>
Napokon dočekao DNF :)
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Question

čitam ovo i ne vjerujem svom monitoru što mi prikazuje....PA VI ČOVJEKA jebete ZBOG AVATARA?????kak je neko reko...ima tu važnijih stvari od avatara!!!!.....mislim stvarno pa pustite čovjeka da ima šta hoće,ak mu se sviđa može si uslikat mamu golu i stavit ju za avatar!!!!a kaj bi onda bilo???zabranili bi mu i taj avatar jer mu je mama gola,debela,ružna itd....i onda čovjeku zabranjujete da mijenja avatar i da vidi avatare od drugih.....svašta....pa kaj nemate pametnijeg posla nego zabranjivat avatare vaših vjernih "čitalaca" ovog foruma.....SVAŠTA...još malo pa čete nam zabranit da gledamo u monitore dok pišemo postove..???...mislim dečki hej....

CATKILLER podržavam te i mislim da ovo nije fer....bez uvrede na ono o mami...nisam mislio niš loše naravno...tvoja mama je lijepa dok je obučena...al nebi ja znao jer ju nisam vidio...