Citiraj:
Autor 648RE
jel imas dolje na podu zub po kojem klize ta vrata? bez toga nikako
inace fini rad, to ti neki stolar radio vrata 
|
Imam 2 zuba dolje, jedan tvornicki sto dode uz njega i jos jedan sam sam napravio, tako da kad mi dijete otvara vrata nemogu udariti u zid. Od poda je podignuto mozda 2mm.
Netko je spomenuo uticnice tu su sanse 50/50 da ce se bas poklopiti preko toga. A ako vec renoviras stemanje malog prolaza za zicu je doslovno par min i malo gleta i rijesen problem. Svasta se radilo

kod ljudi.
Vrata sam radio sam, ostalo mi je nesto falcane jelovine od jednog posla, pa sam otisao u Pevec i birkao jedno 2:30h i nakon sto sam covjeku rekao da otvori i 3 paletu da mogu nac ravne daske s dobrim smjerom kako se nebi previse izbacila uspio sam nac cak 6 dobrih komada (od jedno 240

). Na pili je izvucena blaga kosina, i kao efeket na koji nismo racunali smo dobili ove male zazore izmedu svake daske sto je zapravo odlicno jel s jedne strane je dnevna soba a s druge kuhinja pa ima zraka. Kosinu smo izvukli cisto da nebude bas samo ravna daska.
Ako netko sta treba po pitanju drveta tipkajte pa kad vidim odgovorim
Citiraj:
Autor domy_os
Kakav stolar, fre@k je majstor od drveta, napravio si je i krevet na kojem se rodio. 
|
Haha, s tim danom je sve krenulo napokao
Cisto cu ostaviti ovdje ako netko treba rukovat s nosacima, rukohvat od 2m poklonim platite samo cijenu za nosace. Ako netko treba na tocnu dimenziju odrezem nema uopce frke. Rukohvat s donje strane ima vec slic za nosac, tako da ga namjestite di god hocete i samo usarafite. 1 je namontiran, a ostao mi je jos jedan pa evo ako netko treba bolje nego da ga pretvorim u kockice za potpalu
Link na nosac ->
https://webshop.schachermayer.com/ca...crno/102257163