Tema: Metro Exodus
View Single Post
Staro 23.02.2019., 18:52   #789
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
FC je pokusaj zabavnog shootera.
Metro je pricanje price i nekako naginje na ozbiljnost.

Govor da se predje preko voice actinga, jer eto jadni, nema se para. Kako se jebeno nema para, pa nije indie igra, imaju svog izdavaca. Eto je I Witcher 3 iz EU, pa su zamisli, imali para za voice acting. A hoces mi rec da CIJELI development studio, njihova rodbina i prijatelji nisu u stanju nac nekoga da izgovori 3 linije teksta? Ne nekog super skupog glumca, ne neku poznatu osobu, nekoga, ikoga koji ce to izgovorit sa vise entuzijazma i glume nego likovi iz hrvatskih novela/sapunica.

Stealth pristup igramo jer hocemo izazov. Ako ides gung ho, onda je lako da ti se zgadi. Razlika u tezini je da te prije ubiju, AI je idiot. Deru se eno ga, push, surround a svi stoje na mjestu, a oni se deru pa deru. Al zato na sniper questu, kad dodju po noci vide te sa 500m, odem dole ziplineom, pobjegnem pola mape dalje a oni pucaju po meni. Otisao u onu sobu gdje je Anna bila, svjetla izgasena, oni pucaju po meni (glavno da objekti levitiraju). Skriptirano sranje.

Raznovrsnost mobova, ok, kanibali i njihova misija. Ima 2-3 dizajna ljudi. Mene za redom napadne 5 njih, celavac sa sjekirom, svi jednojajcani blizanci. Na kraju kanibal misije gledam L4D hordu. Tako lose napravljeno da gledas kako trce a svi isti. Jer zamisli da danasnji PC moze na trceci objekt zaljepit drugu texturu. Ne samo 2. A da, konzole izgleda nemogu.

Engine i fizika su na vrhuncu, objekti im ostaju levitirat u zraku.

Sta kolega gore kaze, 2019 a oni ce prodat i stavit vani svako nedovrseno govno i naplatit punu cjenu. Hold E to do anything.

Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 23.02.2019. u 18:58.
BladeRy je offline   Reply With Quote