Citiraj:
Autor Antenov
Poslao sam prijavu EVGA-u za 2060 jer mi je isticao rok, navodno to može potrajati mjesecima dok ja dođem na red tako da imam vremena za razmislit.
ja sam na ultrawide 1080p rezi i gotovo uopće ne igram multiplayere tako da ne znam koliko takve igre troše VRAM, ali sa single playerima koje sam igrao na 1070 zadnjih par mjeseci (Assassins Creed Origins, Far Cry 5) nisam imao problema, stuttera i slično na ultra postavkama, VRAM se vrti oko 3GB.
Ne znam... ali teško je zanemarit 15% veći fps u prosjeku kod 2060ice plus još DLSS i ray tracing za neke buduće naslove.
Valjda bi 6gb trebalo biti dovoljno za 1080p u iduće 3-4 god.
|
ma naravno.. 2060 je izbor ako upgradeas s nekim skokom..
..ali ne vidim razlog cemu upgradeat 1070 , koliko je doplata?
..nastavno na 2060, ako nekim cudom potrosi VRAM, to se u postavkama gasenjem nekog efekta lako normalizira

tako da su svi razlozi da se uzme 2060 osim ako nije neki financijski da uleti neka druga bolja prilika
..ali tesko da ces ti potrositi na toj "nizoj" rezoluciji toliko vrama. generalno gledano, tesko da si na toj rezoluciji uopce i mogao sa svojom konfom imati probleme. pa imas 1070 hej
Ps
multiplayer online competitive se igra na low postavkama, single player doma kad svi spavaju na max postavkama, tako da u tom smislu