Citiraj:
Autor Colossus
Iako nije bez svojih milion mana kada se gleda kao cjelina Far Cry 4 i 5 imaju fiziku kretanja, slobodu pristupa misiji, osjećaj dok pucaš iz oružja, fiziku vozila, AI, hitbox, nadasve zabavan gameplay, taj neki flow što bi se reklo, kakav Metro može samo sanjati. Metro u ovakvom stanju ima bolju grafiku i setting od Far Cry ali to je to.
https://www.youtube.com/watch?v=RZq-QAgXrb0
|
Citiram tebe ali važi i za druge...
Toliko se gluposti tu nadrobilo da je to za nepovjerovati... Ni ne znam od kud da počnem koliko sam isfrustriran vašim glupostima... Port, konzolitis, drži tipku, voice acting, ovo ono, cmilji drilji...
Igrica je, barem što se gameplaya tiče, identična prijašnjim nastavcima. Jedina novina je taj open world aspekt. I niš drugo. Mensečini ko da nitko nije odigrao prijašnje nastavke ali si zato daje za prvo da kenja po nekim igrinim fićurima. Ponavljam, gameplay je identičan - ne znam koji kurac cmizdrite. Što se tiće voiceactiga - ko da je u prijašnjim igricama bio bolji, zapravo koja to europska igra ima super voiceactnig? Euro jank? Poznato? Ne? Guglaj pizda vam materina

(modovi nemojte me banat ovo je samo za foru)
I sad ovi biseri što bi da je igra ko Far Cry... Mogu vam samo reć da vas treba "denut v škrinju"... Mislim, koji kurac? Kakav Far cry šit? Metro je Metro upravo zato jer je slow pacing igra koja više nagrađuje stealth nego ganblejzing. Fluidna je, kretnje lika su puno realnije neko kod tog šita na kojeg se pozivate, kontrole su isprava možda malo čudne ali kad se navikneš budu nekako prirodne, gunplay je izvrstan... Ali ne - mi bi konzololaško sranje od far cry-a i žalili se kako je metro zaražen konzolitisom.
Jedino što priznam da je AI loš i ovi nekakvi bugovi kad neprijatelji clipaju itd. Ovo sve drugo ko da pišu razmažena djeca... Instalirao sam nove drajvere i sad mi igra fino radi sve on, 1440, ultra i prosjek cca 55 fps. Ja, jako zadovoljan. Samo, i dalje mi se kreša na dx12 (uvijek jedna te ista scena) i ne radi mi quick save i quick load)
Netko je pitao kakva je igrica - fenomenalna je, ako si volio prijašnje Metroe - voljet ćeš i ovu. Sve joj je na broju i niš joj ne fali. Pristojno radi i super izgleda i hvala bogu veze nema sa drugim lošim pucačinama tipa FarCry... Toliko od mene. Znam da me nitko nije niš pitao ali evo vam ga na, svejedno... LP