View Single Post
Staro 23.02.2019., 16:05   #6375
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
2016 kad je izašao S7, bio je svemirski brod u odnosu na samo 2 godine stari S5 kojeg sam imao. RAM-a 100% više, veća baterija, 3x bolja kamera sa OIS-om, osjetnjo bolji i oštriji ekran... i sve je to bilo bolje u miljama kilometara. Realno, to je vrijedilo 2000+ kn nadoplate tada tko ju je mogao spiliti.

A sad gledajmo lanjski S9 i 2 godine stari S7. Nadoplata 2,5-3 iljade kuna, a što je to točno TOLIKO bolje naspram odnosa S5 vs S7 gdje je isto 2 godine? Kamera, za koliko, za point and shoot po vani? Baterija je ista. Količina rama je ista. Ima malo bolji odnos tijela i ekrana nego S7... vrijedi li to 2,5-3 kkn nadoplate? Nekome vrijedi. Meni nikako. Zato se i ne upuštam u takav trošak jer osobno ne vidim profit. Vi vidite, vama treba, možete si priušiti, bravo, sretan sam zbog vas i sve 5.

Bottom line - tko može i tko si želi priušiti novi mobitel, nemam niš protiv. Ali ne trebate se sarkasitčno iskeljavati kako je S7 najbolji mobitel od svih. Jednostavno je napravljen očito predobro i prerano, tj očito sadašnji marketinški genij nije bio dio samsunga tada kada su ga planirali, pa su nakon njega 2 generacija Galaxy S-a bile lagano milkanje ili kako drugačije možemo nazvati mali zastoj u takvim bumpovima osim u featuru beskonačnog ekrana i dual kamere na modelima od soma eura. Ne znam... naj te se srditi, ali mi ćemo svoje S7 imati dok ne krepaju a i tada ćemo ih popraviti
Brko je offline   Reply With Quote