View Single Post
Staro 18.02.2003., 20:07   #6
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
po meni su najbolji via driveri oni koje ne stavim..imao dve via chipset ploce i fala bogu sad sam na nf2..ne zelim se kurciti ni nista nego mi je via s tim drajverima digla zivce..valjda sam 500kn do sad potrosio na impulse da skinem njihove drajvere svaki put kad napokon isprave gresku...

a da sam slusao zagovornike intela prije godinu-dvije ne bih kupio nes na via-i...nisu za ludu intelasi bjezali od via-e ko od vraga...samo sto je zalosno da je mozda via ta koja baca veliku sjenu na kvalitetu amd-a...

znam dosta ljudi koji su prije godinu dve kupili amd-a i vise ne zele cuti za to ime...uzasna nestabilnost..problemi ovaki onaki..a sve je to mozda zapravo via zakuhala...

npr.kupio sam starcima prije godinu i pol gigabyteovu plocu za 400 kn u ducanu s amd chipsetom..taj jeftini srot se jos nije srusio..NITI JEDNOM...dok sam ja sa abiticama imao tu i tamo neki problem...naravno via driven....

sori ljudi sto je malo offtopic ali to je savjet buducim kupcima amd ploca...dajte 100-200 kn vise da se maknete s VIA-e...
msvrtan je offline   Reply With Quote